ଆଇନଗତ

ଆକାଉଣ୍ଟ ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ

ଅଦ୍ୟତନ: ଅକ୍ଟୋବର 2026

1. ଆପରେ ଆକାଉଣ୍ଟ ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ

ଏହା ସବୁଠାରୁ ଶୀଘ୍ର ଉପାୟ। ଏଥିପାଇଁ ଆପଣ ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟରେ ଲଗଇନ୍ ହୋଇଥିବା ଆବଶ୍ୟକ।

ଯଦି BabyWearରେ ଆପଣଙ୍କର ପ୍ରବେଶ ଅଛି:

  1. ହୋମ୍ ସ୍କ୍ରିନରେ ଉପରେ ଥିବା ଗିଅର୍ ଆଇକନରେ ଟ୍ୟାପ୍ କରି ସେଟିଂସ୍ ଖୋଲନ୍ତୁ।
  2. ସବୁଠାରୁ ତଳେ ତଥ୍ୟ ଗୋପନୀୟତା ବିଭାଗରେ ଖାତା ଲିଭାନ୍ତୁ ଉପରେ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ।
  3. ନିଶ୍ଚିତ କରିବା ପାଇଁ ଫିଲ୍ଡରେ ଲିଭାନ୍ତୁ ଲେଖନ୍ତୁ ଏବଂ ଖାତା ସ୍ଥାୟୀ ଭାବେ ଲିଭାନ୍ତୁ ଉପରେ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ।
  4. ଶେଷରେ ସ୍ଥାୟୀ ଭାବେ ଲିଭାନ୍ତୁ ଉପରେ ଟ୍ୟାପ୍ କରି ନିଶ୍ଚିତ କରନ୍ତୁ।

ଯଦି BabyWear ଲକ୍ ହୋଇଛି (ପରୀକ୍ଷଣ ଅବଧି ପରେ, କିମ୍ବା ଯେତେବେଳେ ଆପଣଙ୍କ ସଦସ୍ୟତା ଶେଷ ହୋଇଯାଇଛି ବା ନବୀକରଣ ହୋଇପାରିଲା ନାହିଁ): Premium ଯୋଜନା କିମ୍ବା ଲକ୍ ସୂଚନା ଥିବା ସ୍କ୍ରିନର ସବୁଠାରୁ ତଳେ ବାହାରନ୍ତୁ ପାଖରେ ଥିବା ଖାତା ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ ଉପରେ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ। ତା'ପରେ ପଦକ୍ଷେପ 3 ଓ 4 ସହ ଆଗକୁ ବଢ଼ନ୍ତୁ।

ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ତୁରନ୍ତ ବିଲୋପ ହୋଇଯାଏ, ଏବଂ ଏହା ସହ ଆପଣଙ୍କ Premium ପ୍ରବେଶ ଶେଷ ହୁଏ।

2. ଆପ ବିନା ବିଲୋପ ପାଇଁ ଅନୁରୋଧ କରନ୍ତୁ

ଯଦି ଆପଣଙ୍କ ପାଖରେ ଆଉ ଆପ ନାହିଁ କିମ୍ବା ଆପଣଙ୍କ ଡିଭାଇସରେ ପ୍ରବେଶ ନାହିଁ, ତେବେ ଅନୁରୋଧ କଲେ ଆମେ ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ବିଲୋପ କରୁ। ଏଥିପାଇଁ ଆମର ଯୋଗାଯୋଗ ଫର୍ମ ମାଧ୍ୟମରେ ଆମକୁ ଲେଖନ୍ତୁ:

  • ଆପଣଙ୍କ BabyWear ଆକାଉଣ୍ଟର ଇମେଲ୍ ଠିକଣା ଜଣାନ୍ତୁ, ସମ୍ଭବ ହେଲେ ସେହି ଠିକଣାରୁ ହିଁ ଲେଖନ୍ତୁ, ଏବଂ ଲେଖନ୍ତୁ ଯେ ଆପଣ ଚାହାଁନ୍ତି ଆମେ ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ସମସ୍ତ ଡାଟା ସହ ବିଲୋପ କରୁ।
  • ଯଦି ଆପଣ Apple ବା Google ସହ ଲଗଇନ୍ କରିଥିଲେ, ତେବେ ସେହି Apple ବା Google ଆକାଉଣ୍ଟର ଇମେଲ୍ ଠିକଣା ଜଣାନ୍ତୁ। ଯଦି Apple ସହ ଲଗଇନ୍ କରିବା ସମୟରେ ଆପଣ ଆପଣଙ୍କ ଇମେଲ୍ ଠିକଣା ଲୁଚାଇଥିଲେ, ତେବେ ଆପଣଙ୍କ Apple ଆକାଉଣ୍ଟ Apple ସହ ସାଇନ୍ ଇନ୍ ବିଭାଗରେ ଯେଉଁ ଫରୱାର୍ଡିଂ ଠିକଣା ଦେଖାଏ, ତାହା ଜଣାନ୍ତୁ।

ଅନୁରୋଧଟି ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ସହ ମେଳ ଖାଉଛି କି ନାହିଁ ଆମେ ଯାଞ୍ଚ କରୁ, ଏବଂ ଆବଶ୍ୟକ ହେଲେ ଇମେଲ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ସଂକ୍ଷେପରେ ପଚାରୁ। ତା'ପରେ ଆମେ 30 ଦିନ ମଧ୍ୟରେ ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ସମସ୍ତ ଡାଟା ସହ ବିଲୋପ କରୁ ଏବଂ ଇମେଲ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ଆପଣଙ୍କୁ ବିଲୋପ ବିଷୟରେ ନିଶ୍ଚିତ କରୁ।

3. କ'ଣ ବିଲୋପ କରାଯାଏ

ବିଲୋପ ସମୟରେ ଆମେ ଆମ ସିଷ୍ଟମରୁ ହଟାଉ:

  • ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ଓ ଲଗଇନ୍ ଡାଟା: ଇମେଲ୍ ଠିକଣା, ପ୍ରଦର୍ଶନ ନାମ, ବ୍ୟବହାରକାରୀ ID ଏବଂ Apple ବା Google ସହ ଆପଣଙ୍କ ଲଗଇନର ସଂଯୋଗ
  • ଆପଣଙ୍କ ପିଲାମାନଙ୍କ ପ୍ରୋଫାଇଲ୍: ନାମ, ଜନ୍ମ ତାରିଖ, ଲିଙ୍ଗ, ଉଷ୍ମତା ଅନୁଭବ ଓ ଫଟୋ
  • ଆପଣଙ୍କ ସ୍ଥାନଗୁଡ଼ିକ
  • ଆପଣଙ୍କ ସେଟିଂସ: ଆପର ଭାଷା, ସମୟ ମଣ୍ଡଳ, ତାପମାତ୍ରା ଏକକ ଓ ରିମାଇଣ୍ଡର
  • ପାଣିପାଗ ପରିବର୍ତ୍ତନ ରିମାଇଣ୍ଡର ପାଇଁ ଡିଭାଇସ୍ ଡାଟା: ଡିଭାଇସ୍ ଟୋକେନ୍, ସମୟ ମଣ୍ଡଳ, ଭାଷା ଓ ଗୋଲ୍ କରାଯାଇଥିବା ସ୍ଥାନ
  • ଆମର ସଦସ୍ୟତା ସେବା ପ୍ରଦାନକାରୀ RevenueCat ପାଖରେ ଆପଣଙ୍କ କ୍ରୟ ଡାଟା: କ୍ରୟ ସ୍ଥିତି ଓ ଛଦ୍ମନାମଯୁକ୍ତ ବ୍ୟବହାରକାରୀ ID

4. କ'ଣ ଅଳ୍ପ ସମୟ ପାଇଁ ରହେ ଏବଂ କାହିଁକି

  • ଲଗ୍ ଓ ବ୍ୟାକଅପ୍: ବୈଷୟିକ ଲଗ୍, ଅସ୍ଥାୟୀ ସଞ୍ଚୟ ଓ ବ୍ୟାକଅପ୍ ସର୍ବାଧିକ 30 ଦିନ ପରେ ସ୍ୱୟଂଚାଳିତ ଭାବେ ବିଲୋପ ହୁଏ। ସେ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ସେଥିରେ ଆପଣଙ୍କ ଡାଟା ରହିପାରେ।
  • ଏକ ବିଲୋପ ଟିପ୍ପଣୀ: ନାମ, ଇମେଲ୍ ଠିକଣା କିମ୍ବା ଆପଣଙ୍କ ଶିଶୁ ବିଷୟରେ କୌଣସି ତଥ୍ୟ ବିନା ଏକ ବୈଷୟିକ ଟିପ୍ପଣୀ ପ୍ରାୟ ଦୁଇ ଦିନ ରହେ, ଯାହାଦ୍ୱାରା ଏବେ ବି ଲଗଇନ୍ ଥିବା କୌଣସି ଡିଭାଇସ୍ ବିଲୋପ ହୋଇଥିବା ଆକାଉଣ୍ଟ ପାଇଁ ଆଉ କିଛି ସଞ୍ଚୟ କରିପାରିବ ନାହିଁ। ତା'ପରେ ଏହା ନିଜେ ବିଲୋପ ହୋଇଯାଏ।
  • RevenueCat: ଯଦି RevenueCatରୁ ଆପଣଙ୍କ କ୍ରୟ ଡାଟା ହଟାଇବା ତୁରନ୍ତ ସଫଳ ନହୁଏ, ତେବେ ଆମେ 30 ଦିନ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ସ୍ୱୟଂଚାଳିତ ଭାବେ ପୁଣି ଚେଷ୍ଟା କରୁ।
  • Apple ଓ Googleରେ କ୍ରୟ: କ୍ରୟ ନିଜେ App Store କିମ୍ବା Google Play ପରିଚାଳନା କରନ୍ତି। ସେମାନେ ସେମାନଙ୍କ କ୍ରୟ ରସିଦ ନିଜ ଗୋପନୀୟତା ନୀତି ଅନୁସାରେ ରଖନ୍ତି; ଏଗୁଡ଼ିକୁ ଆମେ ବିଲୋପ କରିପାରିବୁ ନାହିଁ।
  • ଯୋଗାଯୋଗ ଫର୍ମ ମାଧ୍ୟମରେ ଅନୁରୋଧ: ଆପଣଙ୍କ ଅନୁରୋଧର ଚୂଡ଼ାନ୍ତ ଉତ୍ତର ଦିଆଯିବା ପରେ ଏବଂ କୌଣସି ଆଇନଗତ ସଂରକ୍ଷଣ ବାଧ୍ୟବାଧକତା ନଥିଲେ ଆମେ ଏହାକୁ ବିଲୋପ କରୁ।

5. ଆକାଉଣ୍ଟ ସହ ଆପଣଙ୍କ ସଦସ୍ୟତା ଶେଷ ହୁଏ ନାହିଁ

ମାସିକ ସଦସ୍ୟତା App Store କିମ୍ବା Google Play ମାଧ୍ୟମରେ ଚାଲେ, ଆପଣଙ୍କ BabyWear ଆକାଉଣ୍ଟ ମାଧ୍ୟମରେ ନୁହେଁ। ଆକାଉଣ୍ଟ ବିଲୋପ କଲେ ଏହା ଶେଷ ହୁଏ ନାହିଁ। ତେଣୁ ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ବିଲୋପ କରିବା ପୂର୍ବରୁ ଏହାକୁ ବାତିଲ କରିବା ଭଲ:

  • iPhone (App Store): ସେଟିଂସ ଆପ ଖୋଲନ୍ତୁ, ଆପଣଙ୍କ ନାମ ଉପରେ ଏବଂ ତା'ପରେ ସଦସ୍ୟତା ଉପରେ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ, BabyWear ବାଛନ୍ତୁ ଏବଂ ସଦସ୍ୟତା ବାତିଲ କରିବା ବିକଳ୍ପ ଉପରେ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ।
  • Android (Google Play): Play Store ଆପ ଖୋଲନ୍ତୁ, ଆପଣଙ୍କ ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ଛବି ଉପରେ ଏବଂ ତା'ପରେ ପେମେଣ୍ଟ ଓ ସଦସ୍ୟତା › ସଦସ୍ୟତା ଉପରେ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ, BabyWear ବାଛନ୍ତୁ ଏବଂ ସଦସ୍ୟତା ବାତିଲ କରିବା ବିକଳ୍ପ ଉପରେ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ।

ବାତିଲ ହୋଇଥିବା ସଦସ୍ୟତା ପୂର୍ବରୁ ଦେୟ ଦିଆଯାଇଥିବା ଅବଧିର ଶେଷ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଚାଲେ। Lifetime ଏକ ଏକକାଳୀନ କ୍ରୟ, ସଦସ୍ୟତା ନୁହେଁ, ତେଣୁ ଏଥିରେ ବାତିଲ କରିବାକୁ କିଛି ନାହିଁ।

6. କେବଳ କିଛି ଡାଟା ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ

ଆପଣଙ୍କୁ ତୁରନ୍ତ ପୂରା ଆକାଉଣ୍ଟ ବିଲୋପ କରିବାର ଆବଶ୍ୟକତା ନାହିଁ। ଆପରେ ଆପଣ ଏହା ମଧ୍ୟ କରିପାରିବେ:

  • ଏକ ଶିଶୁଙ୍କୁ ହଟାନ୍ତୁ: ହୋମ୍ ସ୍କ୍ରିନରେ ଉପରେ ଆପଣଙ୍କ ଶିଶୁର ଛବି ଥିବା ଗୋଲ ବଟନରେ ଟ୍ୟାପ୍ କରି ଶିଶୁ ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ଖୋଲନ୍ତୁ। ଶିଶୁଙ୍କୁ ବାଛନ୍ତୁ ଏବଂ ସବୁଠାରୁ ତଳେ …ଙ୍କ ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ହଟାନ୍ତୁ ଉପରେ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ। ଆପଣ ଏକରୁ ଅଧିକ ଶିଶୁ ଯୋଡ଼ିଥିଲେ ହିଁ ଏହା ସମ୍ଭବ; ଆପଣ ଆକାଉଣ୍ଟ ବିଲୋପ ନକରିବା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଶେଷ ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ରହେ।
  • ଫଟୋ ହଟାନ୍ତୁ: ଶିଶୁ ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ସ୍କ୍ରିନରେ ଫଟୋ ଉପରେ ଏବଂ ତା'ପରେ ଫଟୋ ହଟାନ୍ତୁ ଉପରେ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ।
  • ଏକ ସ୍ଥାନ ହଟାନ୍ତୁ: ସେଟିଂସ୍ ସ୍କ୍ରିନରେ ଅବସ୍ଥାନ ଉପରେ ଟ୍ୟାପ୍ କରି ଆପଣଙ୍କ ସ୍ଥାନ ଖୋଲନ୍ତୁ, ତା'ପରେ ସ୍ଥାନ ପାଖରେ ଥିବା ✕ ଉପରେ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ। ଆପଣଙ୍କ ବର୍ତ୍ତମାନର ଅବସ୍ଥାନକୁ ଆମେ ସ୍ଥାନ ଭାବେ ସଞ୍ଚୟ କରୁନାହୁଁ; ଅବସ୍ଥାନ ପ୍ରବେଶ ଆପଣ ଆପଣଙ୍କ ଫୋନର ସେଟିଂସରେ ବନ୍ଦ କରିପାରିବେ।
  • ରିମାଇଣ୍ଡର ବନ୍ଦ କରନ୍ତୁ: ସେଟିଂସ୍ ସ୍କ୍ରିନରେ ପାଗ ପରିବର୍ତ୍ତନ ବନ୍ଦ କରନ୍ତୁ। ଏହା ସହ ଆମେ ରିମାଇଣ୍ଡର ପାଇଁ ସଞ୍ଚିତ ଡିଭାଇସ୍ ଡାଟା ମଧ୍ୟ ବିଲୋପ କରୁ।
  • ବିଶ୍ଳେଷଣ ବନ୍ଦ କରନ୍ତୁ: ସେଟିଂସ୍ ସ୍କ୍ରିନରେ ବିଶ୍ଳେଷଣକୁ ଅନୁମତି ଦିଅନ୍ତୁ ବନ୍ଦ କରନ୍ତୁ। ତା'ପରେ ଆମେ ଆଉ ବ୍ୟବହାର ପରିସଂଖ୍ୟାନ ସଂଗ୍ରହ କରୁନାହୁଁ।

ଏହା ବ୍ୟତୀତ ଆମେ ଡାଟା କିପରି ପ୍ରକ୍ରିୟାକରଣ କରୁ, ତାହା ଆମର ଗୋପନୀୟତା ନୀତିରେ ବୁଝାଯାଇଛି।